KJØPSBETINGELSER
Betaling

Vi benytter oss av følgende betalingsløsninger:

- Klarna Faktura/Delbetal med Klarna Konto
- Kort/Kredittkort - Håndteres betalingen av Stripe.
- PayPal

Du kan lese mer om Klarna’s betingelser her:

 

Er du mindreårig, må kjøpsavtalen godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

Levering

Vi sender pakken med sporingsnummer med Bring. Bring leverer pakken til ditt nærmeste postkontor. Du mottar SMS og/ eller mail når sendingen er ankommet postkontoret. Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling.

Vi sender din ordre normalt 1-2 dager etter at bestillingen er mottatt. I noen tilfeller og under visse perioder det er hektisk kan det ta noen dager ekstra før ordren sendes.

Leveringen tar normalt mellom 1-4 arbeidsdager etter at pakken er sendt fra oss.

Pris for levering til Posten’s hentested/butikk: 59,-

Dersom kjøper ikke henter ut pakken som er bestilt, er ikke kravene i henhold til angrerettloven oppfylt. Uavhentede pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250,- + frakt tur/retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. 

Reklamasjon

Hvis det er en feil med varen har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller har synlige skader.

Angrerett

Er du ikke 100% fornøyd med ditt kjøp? Vi aksepterer returer på varer som er i dens originale tilstand innen 14 dager fra du mottar varen. Produktet må sendes tilbake til oss i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Angrerettskjema finner du i ordrebekreftelsen din.

Enhver vare du returnerer må være i samme tilstand som du mottok den. Returnerte varer kan ikke være brukt eller endret på noen måte. Alle varer vil bli individuelt evaluert. Angreretten kan ikke gjøres gjeldende ved levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen er blitt brutt etter levering.

Hvis returen din blir godkjent, vil vi tilbakebetale pengene på samme betalingsmåte som ved bestilling av ordren.  

Frem til vi mottar returen, tar du som kunde risikoen for transport tilbake til oss. Det kan være en god ide å sende returen med sporing, og beholde kvitteringen. 

Returer kan ta opptil 14 dager å mottas og behandlet. Når returen er behandlet og godkjent vil du få tilbakebetalt pengene på samme måte som ved bestilling. Det kan ta opptil 5 virkedager før pengene er inne på konto, avhengig av betalingsmåte. 

Hvis du skal returnere hele- eller deler av din ordre og har valgt faktura som betalingsmåte, kan du selv utsette forfallsdato kostnadsfritt på www.klarna.no. Om det ikke blir gjort, kan det påløpe purregebyr før din retur er mottatt og behandlet. Purregebyrer påløper kunden. Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91, via Klarna-app eller på e-post: info@klarna.no. Vi oppdaterer fakturaen så snart vi har behandlet din retur. Har du allerede betalt fakturaen din, vil Klarna ta kontakt med deg for å få ditt kontonummer slik at de får sørget for tilbakebetaling.

 

Allmenne regler

Priser og vårt sortiment

Alle priser som er oppgitt er inklusive merverdiavgift. Ved nettkjøp vises den totale kostnaden inklusivt leveringskostnader, før bestillingen er gjennomført.

Forbehold om feil

Selger tar forbehold mot feil, skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan endres av selger uten forvarsel.

Kansellering av ordre

Ved mistanke om videresalg forbeholder selger seg retten til å kansellere ordre. Mistanke kan oppstå ved bestillinger av store kvantum eller flere ordrer av samme produkt. Urettmessig videresalg av varer levert av selger utgjør en krenkelse av produsentens immaterielle rettigheter.

Forbehold

Caboskin.no forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen, når som helst og uten forvarsel. Eventuelle endringer i brukervilkårene vil bli kunngjort og gjort gjeldende fra tidspunkt som følger av kunngjøringen. Brukeren er selv ansvarlig for å følge de til enhver tid gjeldende brukervilkår.

Caboskin.no og alt innhold som er inkludert i tjenesten gjøres tilgjengelig «som den er» og uten form for garantier eller tilsikrede egenskaper. Vi forbeholder oss retten til, når som helst, etter eget forgodtbefinnende, å stanse og/ eller endre tjenesten eller funksjonalitet, helt eller delvis.

For varer som selges med salgsrabatt eller i forbindelse med en kampanje gjelder nærmere oppgitte salgsbetingelser. Eventuelle salgsbetingelser er oppgitt på produktets detaljside. Salg og kampanjer gjelder til oppgitt sluttdato eller så lenge beholdningen rekker. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall salg av en vare eller kombinasjon av tilbud, i forbindelse med kampanje, til samme person innenfor et tidsrom.

Caboskin.no kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, annonsører, tjenester osv. Caboskin.no har ikke noe ansvar for innhold, tjenester eller produkter som tilbys eller gjøres tilgjengelig på slike nettsteder.