BLACK PEARL UV/LED LAMP

En profesjonell og kraftig 48-watt lampe som bruker minimal tid til å herde gelélakk. Ved bruk av ON/OFF knappen kan du selv justere styrket av lampen og skifte mellom 24 og 48 watt. Lampen aktiveres automatisk av innebygd bevegelsessensor, og husker dine tidligere valgte funksjoner slik at du slipper å trykke på knappen hver gang du setter inn hånden i lampen.

PH BOND

PH Bond er nødvendig til å sikre en optimal holdbarhet for medfølgende geléprodukter. Den dehydrerer neglen, fjerner overflødige oljer og stabiliserer neglens naturlige ph. PH Bond påføres før Base Coat.

BASE COAT

En transparent gelébase som gir et jevnere og godt underlag for fargegelén (Color Coat). Den beskytter neglen mot misfarging og sikrer et langvarig sluttresultat.

COLOR COAT

Høykvalitets fargegelé med lang holdbarhet og flott fargegjenvinning. Alle våre fargegelé er unike på sin egen måte og kan enkelt brukes til å oppnå ønsket resultat. Velg mellom våre 3 klassiske og tidløse farger:

 The Nude 

The Red

The Dark

The Nude er en nydelig beige farge. Verken for varm eller for kald. Ved påføring av kun ett lag får du en subtil halvtransparent finish som vi er fullstendig forelsket i! 

The Red er en sofistikert og høypigmentert farge. Har du hørt om det verdenskjente skomerket med røde såler? Nettopp! Slik vil vi beskrive denne fargen.

The Dark er en dyp - og kanskje - litt vågal mørkebrun farge man blir lett avhengig av. Like elegant som modig. Vår absolutt favoritt når det gjelder pedikyr farger! 

DIAMOND SHINE COAT

En non-wipe top coat som garanterer diamant-skinnene negler. Diamond Shine Coat beskytter tidligere påført farge og sikrer lang holdbarhet for dine gelénegler. Denne herder fullsteding i UV/LED-lyset uten å etterlate et klysete lag.

NEGLEFIL 100/180

En slitesterk neglefil med 100/180-gradering. Denne bruker du til effektiv forming av negler eller til å bryte det øverste gelélaget ved fjerning av geléen. Obs! Skal ikke brukes til filing av naturlige negler.

NEGLEBUFFER

En dobbeltsidig og delikat buffer som brukes til å sikre den beste heftingen og klargjøre neglene til påføring av geléprodukter. Bufferen jevner ut neglens naturlige overfalte og kan også brukes til forming av neglene (spesielt til de som er tynne og trenger en forsiktig behandling).

 Premium startsett til gelenegler. 7 kvalitetsprodukter til å lage gelenegler selv. Enkel bruksanvisning. Shellac hjemme? Slik gjør du det. Manikyr og pedikyr hjemmefra – spar tid og penger.